Re: ruDAW - promocija i novosti
Nisam ja nikakav pametnjakovic, imam 33% udela u jednoj firmi za sastavljanje racunara i prodaju komponenti. (Zika & Mika & co...)
O racunarima znam mnogo, iako se ne bavim time, samo sam ulozio novac na pocetku, ali nikada u zivotu nisam pljuvao konkurenciju na nacin na koji si ti to uradio pri predstavljanju svoje masine! Ja se bavim marketingom i povremeno donosim vece poslove firmi, to mi je zaduzenje. Inace imam svoju firmu koja se bavi multimedijom.
Sutra cu dati nalog komercijalisti da sastavi ponudu za masinu sa potpuno istim komponentama kao i vasim i okacicu je ovde! Pa me ti banuj ako hoces i obrisi mi user, to je tvoje pravo! Ali ce ljudi videti koliko se ugradjujes i da li sam ja maliciozan!
By the way, okacicu na par racunarskih foruma link na tvoju ponudu uz molbu za komentar, pa ce potencijalni kupci i te kako moci da cuju jos neko misljenje... Kriticko naravno!
A i konfiguracija ti je zaista originalna. Ta Asus ploca je i onako trenutno best buy na trzistu i svi je koriste u boljim racunarima... Procesor je takodje best buy? Sta je tu tvoje otkrice?
Inace, nemam nista protiv vas, jednostavno mi se nije svidelo to kako pljujes i omalovazavas konkurenciju a sve to da bi opravdao svoju ZESTOKO NADUVANU cenu! I to mi je jedini motiv!
Last edited by misko063; 23-07-2007 at 11:38 PM.
|