Quote:
Originally Posted by DADDY Z
Gosn Vrach je u nekim stvarima u pravu ali u nekima nije...slazem se da su Kovach sisters bile po svetu...ali album nije pravljen da se proda napolju nego ovde..a to je velika razlika po mnogim pitanjima kao sto npr. Oggy kaze da je nasoj publici produkcija verovatno na poslednjem mestu(ionako ce vecina to u NAJBOLJEM slucaju imati kao mp3)...i realno o toj produkciji cemo mi ovde sad da palamudimo ali nas je 10-20 najvise...a koliko je raje koja to slusa?
Ovaj album treba staviti na crtu sa trenutnom srpskom muzickom produkcijom i od toga krenuti kao reference...
|
Mislim da je u tome poenta, bravo! Staviti ovaj album pored npr Maje Nikolic, Mari Mari, Ane Stanic... i ostalih urbanih dama nase pop scene, pa onda ocenjivati
@Vrach
Mislim da se na ovom albumu neko potrudio da dovede mnoooogo ozbiljne cike sa zapada da sviraju, mozda gresim, nemam album kod sebe, a skrnavi mp3 nikako da dodje na red u winampu.....
a singl mi je simpaticna pesmica, i lepo zvuci na radiju, tv-u itd.... u bloku DOMACE MUZIKE