View Single Post
Old 21-07-2007, 01:29 AM   #28
misko063
Junior Member

Default Re: ruDAW - promocija i novosti

Pa zaintrigirao me je tekst, jer tvrdi da iz iste konfiguracije moze da izvuce mnogo vecu brzinu, pa sam procitao da vidim o cemu se tu radi... I saznao sam sta? Nista posebno a to me je malo razocaralo.

Nista posebno nisam hteo da kazem.

I meni ne treba vise od sat da odlucim koja je moja naredna konfiguracija... kakvih par dana covece??? Jedostavno odem na Alienware i pogledam koji chipset i procesor nude u top konfiguracijama i to je to. Pogledam sta se nudi kod nas od Asusa i po kojoj ceni, dam to svom dobavljacu da mi nabavi po najboljoj ceni i gotovo.
Da ne pricam koje kuciste je stavljeno. Malo mi je bez veze praviti bilo koju ozbiljnu masinu u necemu sto nije Chieftec ili eventualno Cooler Master neki bolji.
Na kraju, ako me bas vucete za jezik, ovako, od oka, masina koju zovu ruDAW PRO i traze za nju 1100? kod mog dilear bi kostala max 800?.
Dakle, 300 eura zarade po masini

Pa toliku proviziju cak ni Zika i Mika ne uzimaju, da se ne lazemo! Ma ni Comtrade se toliko ne ugradjuje!!! Pa za te pare je moguce uzeti jos jedan mali komp za kucu!!! Eto, kad me bas vucete za jezik....
misko063 is offline   Reply With Quote