Re: ruDAW - promocija i novosti
Slozio bih se sa Anitom i dodao bih jos nesto...
Naravno da kompjuter mozes sklopiti i sam, do sada sam licno tako i radio. Lagao bih kada bih rekao da mi to nije polazilo za rukom, ali to znaci da svaki put kada krenem u tu akciju, prvo 3 meseca proucavam stanje na trzistu hardvera, proucavam testove raznih komponenti, pa onda obilazim strane forume da vidim koliko je koji chipset kompatibilan sa odredjenim sound komponentama...
Moj rodjeni brat je dipl.ing informatike i gotovo svi njegovi prijatelji su na ovaj ili onaj nacin duboko u kompjuterskom poslu, takodje, svaki od njih zna da sastavi kompjuter iz zezanja, ali niko od njih nema veze (ili ima zanemarljivo malo) sa DAW kao posebnom filozofijom u izradi kompjuterskih konfiguracija.
Zato sledecu konfiguraciju pazarim kod Mihajla.
Zasto?
Zato sto sam imao priliku da testiram masinu i ne mogu reci nista drugo osim da je to za te pare i za recimo barem jos x2 u cenovnom rangu to svetski "best buy". Uz to imas i fantasticnu podrsku i znas da ako ti nesto zvekne, a to se desava, ti imas resenje u najkracem mogucem roku, sto je nama koji zivimo od ovoga posla prevashodno bitno.
Zapravo nisam shvatio poentu tvog posta osim "ne prodajem nista, ne kupujem nista, samo se pravim vazan"...
Mozda si zeleo i nesto pametnije da kazes, ali mi je to promaklo.
Moguce i da je zbog ove vrucine...
|