View Single Post
Old 20-07-2007, 08:11 PM   #29
slowstar
Pro Member

Default Re: Kristina Kovach.... novi album

Ja opet da se opravdavam, a ne znam zasto...
Verujte, NIKOGA nisam napadao branivsi Kristinin CD, sa koga znam 1 ili 2 pesme, pogotovo nisam "napadao" ni Peruna, a ni Avaxa. Perunov rad delimicno znam, cenim, i postujem njegovu "zvucnu kulturu" Avaxa nazalost ne znam, tako da i ne mogu da kritikujem ni da hocu, a NECU.
Tacno je da tu nema nista originalno, ali kako vidim na threadu, ima ljudi koji pozdravljaju SAM KORAK u tom smeru, zbog distance i diferencijacije prema uobicajenoj, ruznoj, neznalackoj i prljavoj produkciji koja je kod nas veoma prisutna - govorim u principu, nemajuci nikoga na umu, ima ih suvise da bi se konkretno spominjali. Sto se konkretne kritike tice, pozdravljam Da Bearov post u kome je pomenuo konkretne stvari, kao sto su Kao da je neko imao 2 sata da nadje zvukove za ceo album. Ok, radili su ljudi albume sa klavirima, basom i bubnjem i pre, ali bilo je vise maste..gde su interesantni prostori? eq? interesantni (ne preset!) zvukovi..?? NESTO interesantno??? (navodim u italicu konkretnu kritiku...)
Ali i osudjujem a priori stavove ljudi, koji verovatno pljuju iz uglavnom kompleksaskih razloga i produkciju, i arr, i svirku, tvrdim da za to nema mesta, a jos manje opravdanja....zar ne?