View Single Post
Old 16-07-2007, 03:37 PM   #13
slowstar
Pro Member

Default Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Hvala

Znacilo bi mi stvarno, ako bi ste poslusali aranzman jer je uradjen kao kombinacija raskosne orkestracije i benda, takoreci u maniru gde ste vi osvedoceno dobri, pa bi mi eventualno neka konstruktivna kritika znacila u daljem radu. Hvala unapred
Sta da kazem kada i sam znas da si dobro uradio!!!
Sto se tice konstrukcije i "dramatizacije" pesme, tu ti je CISTA PETICA!!!
Ne znam kako bi to moglo 'prostorno' u smislu rasporeda korusa i modulacija bolje da se uradi. Milo mi je sto si slusao muziku koja "vredi" da se slusa, iako je danas smatraju za prevazidjenu ili kich, ali veruj mi, takva muzika NIKADA nece umreti, a pojedini danasnji moderni trendovi ITEKAKO HOCE, jer se vec vidi zasicenje i to onoliko...
Milo mi je takodje da si slusao i neke moje radove, cim ih poredis, a i tu si u pravu. Ne znam sta bih nasao kao zamerku, prakticno nista, osim jednog 'release' mesta u gudacima, i malo 'neveshte' prve modulacije, a ja bih na tvom mestu upotrebio drugi kick, ovaj je malo 'izraubovan' od strane dancera i trancera, i malcice je 'tunjav'

Klavir ti je izvanredan, harmonizacija odlicna, nazalost, na osnovu sounda sa you tube nisam mogao da nesto vise zakljucim, pa bih voleo link ka boljem soundu.
CESTITAM!!! Ima nade za nove 'klince', jedno vreme sam bio veoma sumnjicav po tom pitanju, ali ste ti i sacica drugih razvejali te moje sumnje.
Moj ti je savet da se cuvas 'populizma' i linije manjeg otpora uz koju ide i slepo sledjenje tzv "trendova' koji su samo opravdanje za amaterizam, sto kod tebe nije slucaj, na srecu...
Pozdrav, i mnogo srece u radu i opstanku
ako ti treba bilo kakva pomoc sa moje strane, jos uvek sam tu!!!