Thread: Sky music-cene
View Single Post
Old 16-07-2007, 01:02 PM   #8
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Sky music-cene

Quote:
Originally Posted by fischek View Post
Pa, ja sam cekao da donesu Korg KAOSS pad 3 (zvanicni uvoznici za Korg) pa je bilo - zovi za 10-ak dana, 15-ak dana, 10-ak dana, 15-ak dana. Onda sam poceo da razmisljam o tome da mi donese neko iz inostranstva, a potom sam potpuno odustao od kupovine.

Vrhunac je bio telefonski razgovor sa Andjelkom:

Evo krace verzije razgovora na osnovu secanja. Zvoni telefon...

on: Dah.... (ono kad se neko javi sa uzdahom - ne kaze DA, nego ti jos duva u slusalicu DAHH)
ja: Dobar dan - Sky Music?
on: Dahh.
ja: Korg KAOSS pad 3
on: Dah, sta s tim?

Pa nista rodjace...ja tako zivkam ljude da im kazem "Korg Kaoss pad 3" preko telefona, pa si ti sad na redu. Nisam to rekao naravno, ali...nije mi bilo jasno. Ne ume da se predstavi, da kaze ime firme, da kaze "dobar dan" i onda je jos ultra neljubazan.

Napisao sam email menedzeru, pa sam cuo preko nekih ljudi koji znaju neke ljude koji rade tamo da im je pretio smanjisicom plate od 30% (cini mi se) i da ih je generalno kao *nagrdio* bas.

Prijatno iznenadjenje je bilo sto sam dobio odgovor od menadzera u kome mi se izvinjava zbog toga sto je osoblje bilo neljubazno - to je bilo neocekivano.
Takvi su generalno svi prodavci muzichke opreme kod nas. Udjes u Mitros i kad vidis onog Saleta koji misli da je popio svu mudrost sveta, zeludac ti se okrene(a njegovi kucni mixevi-usluzni koje radi bendovima su MONO) Da, da, ziva istina, video i chuo. Momci dobili CD i pustili ga u kompu i ceo album je Mono:o :o :o . Jedini chovek s'kojim mogu i volim da radim je Sasha Markovic a.k.a. Digital Cave. Takva poslovnost je retko vidjena u ovim krajevima.

Last edited by silicon science; 16-07-2007 at 01:05 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote