Re: Kristina Kovach.... novi album
Devojka je, bez obzira na svoje godine, INSTITUCIJA i pre nego sto to pljunete osvrnite se na svoj rad, pa sa te polazne tacke krenite u razradu!!! Ja sam to uradio i vidim koliko je tom bicu poznata materija i koliko snazzno oseca tu muziku koju stvara. I kao kompozitor, kao aranzzer i kao producent! VRH!
Evo godinu dana slusham ovde neke likove chiji se dometi zavrshavaju u nekim NOVOKOMPONOVANAPEVACHICA kradjama, koji ne znaju 2 tona (i slovima DVA TONA) da sastave na bilo kom instrumentu, ali su im zato usta puna zzvake, ukora, sarkastichnih primedbi, basni i "objashnjenja"! A sve na osnovu nichega!
S druge strane, nemam nista protiv iznoshenja mishljenja, narochito ako je argumentovano, ali ovde mi sve mirishe na onu nashu staaaru prichu: "Daj da se pok.nj.m na druge, ne bi li ja, Quincy, isplivao", pa se josh svi slozzismo da je tako, pa zajedno udrrriii!!!
Ono sto sam siguran je da je devojka napravila plochu koja, bar zanatski, spada u sam vrh pop produkcije na Balkanu, a rek'o bih i malo shire!
Izvin'te na "jakim" recima, a sad izvolite Vi!!!
|