View Single Post
Old 15-07-2007, 05:27 PM   #58
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Malo o sebi, mada nerado.

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Evo, da razjasnim, mada vecina zna...
Radi se o Radovanu - Rajku Maricicu, snimatelj i jos vise NAJTALENTOVANIJI I NAJSPOSOBNIJI maintenance engineer koga sam ikada upoznao, a upoznao sam ih dosta, i ovde i 'napolju'...
Ne zna se broj njegovih fantasticnih intervencija na projektovanju studija u elektronsko-ergonomskom smislu, kablazi, postavci, shemi, ITD, a jos vise je ucinio na polju popravke NEMOGUCIH kvarova na najprofesionalnijim i najzescim spravama kao sto su Focusrite (plavi, crveni, a ne samo platinum)
Digidesign, Neve, Amek, SSL, EMT, Pultec, Avalon, Massenburg, Crane Song,
stade mi mozak od broja "velikih igraca" a one manje kao sto su Yamaha, Behringer, SPL, Joemeek, TF PRO, Roland, RME, i ko zna sta, DAKLE NEMA SPRAVE kojoj je nesto falilo, ili bila unistena, kao sto je kod mene sa nekim spravama bio slucaj, a da on nije u potpunosti sredio, cak i ono sto bi vecina drugih otpisala kao nepopravljivo.Osim neverovatnog poznavanja pro audio tehnike, tu je nesumnjivo i ogroman prirodni talenat, on bukvalno 'razgovara' sa spravama.Pored toga, kao covek je bukvalno hriscanin u najboljem smislu te reci. Nazalost mnoge "zveri" su ga iskoristili, ne plativsi mu, i ne ceneci dovoljno njegov trud po sistemu "dodjem ti" i mnogo su ucinili da on ucini ovaj tezak korak
na koji se nije nimalo lako odluciti...ukratko MNOGO SMO SVI IZGUBILI NJEGOVIM ODLASKOM...
ukratko: da bi opstao ovde, morash biti govno.
HeatMan is offline