View Single Post
Old 15-07-2007, 02:13 PM   #9
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Kristina Kovach.... novi album

Moj post tice se celog albuma, generalno, a ne prvog singla. To je definitivno najpitkija pesma na albumu i nije neinteligentan potez sto je i najava istog, tj. prvi singl! PRICE (teme textova i izvedba) na albumu su mi kisele, a ne aranzmani i ostalo. To je korektno... Ni manje , a ni vise od toga.

Ovo nije post pravdanja, niti odgovor na Slobin post (ne znam na koga se ovog puta odnose njegove "prikrivene, indirektne komparacije i osude"), vec pojasnjenje o kom sam segmentu ploce "progovorio".

Poslusajte album... Pravi elixir mladosti, ili vremenska masina za povratak u napupelo pubertetsko doba, tj. okruzenje (textualno)... za stariju gospodu i gospodje koji tek u pedesetim dozivljavaju "prvi poljubac" (muzicki), a standard u muzici im je Laura Saint Paul, ili bolje, Patti Austin. Samo, nigde QJ-ja da drzi stvari pod kontrolom. Ima tu i humora, pravog, urbanog, beogradskog... Kao, recimo u pesmi "Veselo" (valjda). Album ce svakako neko vreme biti prvi u rafovima benzinskih pumpi, ali plasim se da ce u rafovima i ostati.

Ok, nikad nije kasno da se...

Pozdrav.
perun is offline   Reply With Quote