View Single Post
Old 13-07-2007, 09:47 AM   #59
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: MAC vs PC..... udri, braco

Raznim ljudima se svidjaju razne stvari. Nekome je UAD super, nekome plug inovi iz Logica, nekome je dobar iPhone, nekome je dobra Nokija sa monohromatskim displejom, zuga voli crne a pisonja plave ... Trudim se da uvek ovo razmisljanje imam pri pameti, ali nekada mi prosto pobegne iz vida i onda se ovako raspravljam po forumima oko necega, pokusavajuci da ubedim nekoga drugog sta je za njega bolje, kao sto taj drugi pokusava da ubedi mene sta je za mene bolje, sto je potpuno besmisleno ...

Slowstaru je MAC i iPhone super, meni je super Nokia i PC, to je sasvim normalno, da nije tako bio bi samo jedan proizvodjac na svetu, a to nikako ne zelimo ...

Izvinjavam se svima prema kojima sam izrazio nepostovanje tako sto sam im govorio sta je za njih bolje, kao da oni nemaju oci, usi i onu smesu izmedju usiju

Svako ima pravo da odluci za sebe sta mu je najbolje ... neka tako i ostane

poz

EDIT: nije zgorega da kada o necemu sudite kazete da je to vase licno misljenje, a ne neka naucno dokazana cinjenica utvrdjena ispitivanjem na 10 milijardi primeraka, pa da to moze biti samo tako i nikako drugacije ...

Last edited by SumAnuT; 13-07-2007 at 09:56 AM.
SumAnuT is offline   Reply With Quote