Thread: Prophets Line
View Single Post
Old 11-07-2007, 11:23 AM   #66
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Default Re: Prophets Line

@ Don ...auuu bratko pa ti slusas 10 godina staru mjuzu (ako ne i vise)...KLF ,ORB ,FSOL...
malo se updataj..a inace...ne trebaju ti pare za "klirens" to je laz...napravi dobar song da nesto maznes...posaljes snimku i ako je to dobro i izdavac i publiser i autorske kuce rijesit ce ti "klirens" u interesu da svi zarade

glazba se radi sa zvukovima naravno, a LOOPOVI, Noisevi i maznuti vokali su zvukovi...pa zato ne treba stilski gledat na to.....dobra glazba je dobra glazba ...i ima da vozi

ja inace obozavam MAJSTORA Norman Cooka....pa ljudi taj je posemplirao sve pa i reklame s televizije a iza sebe ima brdo hitova.....pa jel u zatvoru NIJE...jel ga cijene kao vrhunskog muzicara, producenta i DJ..cijene..jel ima glazbenu skoli...ima i svira bass do jaja....i????

IMA PARA I BOLI GA UVO

ajde sad vi nekaj maznite pa budite : norman cook, junior jack, spiller, MOJO, MSTRKRFT , duftpank...i budite visiko na broju jedan top lista, prodajte 500000 kopija i nikome nece smetat sto ste maznuli...

BIT CE TE KRALJEVI....

BTW ..na podrucju bivse juge 90% moderne (nazovimo popularne glazbe je maznuto) pa sada sto je veci kriminal ..maznuti samole i loop i napravit super hit ili presvirat (najcesce lose ) tudji hit i potpisat autorski sebe)

LONG LIVE SAMPLERS ( ja ih imam 7)
roginator is offline   Reply With Quote