View Single Post
Old 08-07-2007, 06:27 PM   #42
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: The ROLLING STONES otkazali ...

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll View Post
Ali ne sećam se da je neki DJ i(li) neki hip elektronko Ibicaš rekao u svojim pesmama nešto slično, ili barem nešto bitno, ili da je donirao koji milion za sirotinju... a o dobrotvornom radu Stonsa čovek može ponešto i da izgoogla.

I šta oni imaju da se izvinjavaju za pare? Kome? Arkan ima da se izvinjava za pare. Karić, ruski milijarderi, ta ekipa. Jesu li Stonsi prodavali oružje? Stvarali hiperinflaciju? A koliko ljudi uopšte pominje sirotinju? Kako ja to vidim, bolje da bar oni nešto kažu nego da ćute kao ostali milijarderi. Je li bolje kada Željko Mitrović ćuti i gura napred Grand Paradu, ili kada Stonsi pevaju "Gimme Shelter"? Željko je licemer, ako ćemo već o licemerju o muzičkom biznisu i ako već moramo da upiremo prstom, AOL Time Warner su licemeri, šta su Stonsi prema njima?
Ha, pa poenta je u tome da ni "Ibicaš" ni "roker" niko od njih u suštini nije tu da mijenja svijet. On pravi muziku u kojoj mi uživamo ili ne uživamo, poštujemo ili ne poštujemo. Ako neko napravi nešto dovoljno poželjno, on onda ima silnu lovu i ja to poštujem - ok. Al brate, jebe se njemu za siromašne i ugrožene dok on cepa tu lovu. I zato je licemjeran taj stav , kao i oni spotovi koji prikazuju napaćene, izgladnjele i osakaćene i neku navodnu zabrintust nekog guzonje koji više ne zna šta će od bijesa, pa "daj ono kao da se malo zabrinem o siromašnima, to će mi možda donijet još više love jer narod pada na te sentimentalije"

i zašto je licemjeran Grand!? hm, pa Grand ne obećaba da će promjenti svijet..oni sami samo što ne kažu "mi davamo narodu lake note, narod nama pare, to je naš posao i zdravo!" Kome smetamo nek nas nadjebe !" Grand je prije ljigav i banalan, al licemjeran nije!

a, Mogli, hm...nemam ja problema sa shvatanjem demokratije...naprotiv...strah me da je shvatam mnogo bolje nego što bi "trebalo"...pa ti provali šta sam s ovim htio reći jer demokratija negira sebe samu i , evo sad ću vam čak i predvidjeti nešto, mada to inače naplaćujem )))) ne vjerujem ni da ovu našu današnju demokratiju čeka neka svijetlija budućnost od komunizma...ova naša demokratija će dovesti dotle da da ispadam bolestan i lud ja koji kažem da je odvratno i da ne bi trebalo da čovjek može da oženi konja i da sa njim usvoji dijete , a ne taj koji to radi...uh! gadna je rulja i pravila koja rulja postavlja

al ipak problem demoratije sad prevazilazi okvire ovog posta a i naše kompetencije da sad u to zalazimo

Last edited by balthazaar; 08-07-2007 at 06:36 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote