Quote:
Originally Posted by balthazaar
e, brate pa ba? to!
?to se tiče tipova sa leptir ma?nama , pa ja bih ba? volio da se oni vrate, ako me kontate, ba? bih volio da se vrate ugladjeni tipovi sa leptir ma?nama i sviraju a da mi slu?amo njihovu muziku ne imajući pojma ?ta taj tip s leptir ma?nom radi kad ne svira. Mo?da bi čak trebalo uvesti neke na globoalnom nivu, konvencionalno skrojene kostime za muzičare, tako da ne mo?e ni?ta da ti sreće pa?nju s muzike  da
Sad kad svako mo?e da se pojavi totalno ko od majke rođen, da izgovara svakave bedastoće, da se popi?a po publici, da pojede govno od slona silujući djevojčicu od 7 godina....tipovi sa ma?nama su premija, da tipovi s leptir ma?nama koji nemaju nikavu "potresnu" biografiju, koji ne obećavaju da će promjent svijet....kao ?to ka?e veliki Arsen Dedić "Pjevali su i prije mene, jo? bolje moj stari i nikad ni?ta nije mijenjalo stvari, pa neću ni ja"
eto dokle je do?lo da čak i ja mogu da se nazovem muzičarem  ))))) katastrofa 
|
Ti ocigledno imas problem sa shvatanjem pojma demokratije... Evo, ja sam ti tu da ti to bolje objasnim, ako zelis.

Ne mogu da razumem nekog ko pljuje po takvom bendu kao sto je Rolling Stones, bez obzira na to sto im se ne dopadaju nasi bendovi kao njihova predgrupa. Ni meni se ti bendovi uopste ne svidjaju osim grupe Time, koja jedina moze stati na njihovu binu. Cudo da se nisu prijavili i Plavi Orkestar i Garavi Sokak za predgrupe...