Quote:
Originally Posted by Mogli
Rock nije propao, vec je samo ispunio svoju funkciju, a to je da mi vise ne slusamo iskljucivo one likove sa leptir masnama. Iskrcio je put novim muzickim pravcima da mogu da se slobodno razvijaju oslobodjeni svih stega. Isto tako i komunizam. Dao je najbolje od sebe kapitalizmu i ucinio ga boljim nebrojeno puta. Kapitalisti jos ne shvataju da ih he komunizam u stvari pobedio. Da nije njega bilo, jos uvek bi deca od deset godina radila po fabrikama.
|
e, brate pa baš to!
Što se tiče tipova sa leptir mašnama , pa ja bih baš volio da se oni vrate, ako me kontate, baš bih volio da se vrate ugladjeni tipovi sa leptir mašnama i
sviraju a da mi slušamo njihovu muziku ne imajući pojma šta taj tip s leptir mašnom radi kad ne svira. Možda bi čak trebalo uvesti neke na globoalnom nivu, konvencionalno skrojene kostime za muzičare, tako da ne može ništa da ti sreće pažnju s muzike

da
Sad kad svako može da se pojavi totalno ko od majke rođen, da izgovara svakave bedastoće, da se popiša po publici, da pojede govno od slona silujući djevojčicu od 7 godina....tipovi sa mašnama su premija, da tipovi s leptir mašnama koji nemaju nikavu "potresnu" biografiju, koji ne obećavaju da će promjent svijet....kao što kaže veliki Arsen Dedić "Pjevali su i prije mene, još bolje moj stari i nikad ništa nije mijenjalo stvari, pa neću ni ja"
eto dokle je došlo da čak i ja mogu da se nazovem muzičarem

))))) katastrofa