View Single Post
Old 07-07-2007, 08:35 PM   #25
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Default Re: The ROLLING STONES otkazali ...

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Čitava ta priča o Stonsima kao o nekom "intelekualnom" i "slobodnom" bendu je totalno komična danas. Moram priznati da to nije bilo moje vrijeme i da nisam ba?, tj. slabo sam upućen u njihovu muziku, al to ?to je nekad mo?da bilo danas se pretvorilo u totalno suprotnos i pokazalo se kao fol u su?tini. Ma kakva bre kritika medija i sistema? Kakvi bre heroji? Oni su čisti proizvod medija i svega toga. Za?to bre ti Stonsi , kad su toliko kritični i samosvjesni i ta ostala sranja, ne ka?u sledeće " Evo mi smo djedovi. Odradili smo ?ta smo mislil. Jebali smo, drogirali smo se i naklepali smo se love da ni na?i pra-pra unuci neće moći da je potro?e. Sad vi?e nećemo da uzmemo ni centa od muzike. Sviraćemo za dzaba, za ljubav i za na?e obo?avatelje" e tako bi oni opalili najveći ?amar sistemu i dokazali svoje "herojstvo" i "bunt"....sve ostalo je jedna velika prljava igra...koji kurac će im sad ova preseravanja i izvodjenja besnih glista....

S druge strane, rock se uop?te pokazao kao jeda velika i ?tetna la? povraća mi se od heroja kao ?to su D?imi Hendriks ili D?im Morison ili Kurt Kobejn. a da ne pominejm ove metalce "mistike" i baljezganja o Alisteru Kroliju i slično...nema to veze ni sa čim...Svaka njima čast na odredjenim muzičkim kvalitetima, al jebem ti ja tog heroja ?to umre ko zadnji narkos...jebem ti ja tog heroja ?to umre od objesti a ne boreći se za navodni "cilj"....u su?tini velika je glupost u muzikantima tra?iti heroje sve je to jedna od američkih bole?tina koje već dugo oblikuju stvari u ovom svijetu. Rock se , kao i mnoge krupnije stvari preokrenuo u svoju suprotnost i propao je...isto kao komunizam

da me ne shvatite pogre?no...davno smo mi razapeli jedninog pravog "heroja"....
Baltazare ubo si u srz....bravo majstore...
sasaristic is offline   Reply With Quote