View Single Post
Old 07-07-2007, 04:14 PM   #13
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: The ROLLING STONES otkazali ...

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
S druge strane, rock se uop?te pokazao kao jeda velika i ?tetna la? povraća mi se od heroja kao ?to su D?imi Hendriks ili D?im Morison ili Kurt Kobejn. a da ne pominejm ove metalce "mistike" i baljezganja o Alisteru Kroliju i slično...nema to veze ni sa čim...Svaka njima čast na odredjenim muzičkim kvalitetima, al jebem ti ja tog heroja ?to umre ko zadnji narkos...jebem ti ja tog heroja ?to umre od objesti a ne boreći se za navodni "cilj"....u su?tini velika je glupost u muzikantima tra?iti heroje sve je to jedna od američkih bole?tina koje već dugo oblikuju stvari u ovom svijetu. Rock se , kao i mnoge krupnije stvari preokrenuo u svoju suprotnost i propao je...isto kao komunizam

da me ne shvatite pogre?no...davno smo mi razapeli jedninog pravog "heroja"....
Auuuuu.... ovo su vec krupne reci. Aj' ovako, i ja sam veliki protivnik i droga i idolopoklonstva i slicnih gluposti, ali tesko mogu da zamislim kako bi izgledala danasnja muzika bez te trojice koju si naveo i jos ponekoga......
Auuuu, pa nemoj tu udarati.... Aj josh pomeni i craftwerk pa ce ovi elektrasi retroaktivno da te banuju

DULEEE SAVICCCC