View Single Post
Old 07-07-2007, 07:41 AM   #8
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: The ROLLING STONES otkazali ...

DADO TOPIĆ i grupa TIME ipak će biti predgrupa Rolling Stonsima !
Za mene će osobno ovaj nastup biti vi?e od običnog koncerta, vi?e od same svirke. Ja sam kao klinac slu?ao Radio Luxemburg na kojem su se vrtjele pjesme StonesaiBeatlesa. Iako sam volio pjesme Beatlesa, uvijek su mi Stonesi po nekoj neshvatljivoj magiji bili dra?i, jer nisu bili tako uredni u odnosu na čiste i poče?ljaneBeatlese, nego su bili wild ekipa, a i svirka im je bila malo ?lampava. Zato će meni ovaj nastup na istoj pozornici biti vi?e od časti, prilika koju znam cijeniti i po?tivati, a koja će osim fantastičnog iskustva na neki način zaokru?iti moju glazbenu povijest i dati joj jedan dodatni smisao. Stonesi su neponovljivi izjavio je Dado u nekom ranijem interviju .
Uz moje dugogodi?nje suradnike i prijatelje Ratka Divjaka koji je ba? danas proslavio rodjendan , velikog virtuoza na gitari Vedrana Bo?ića na pozornici će se pojaviti i gosti iznenadjenja.

Njihove identitete ćemo orkriti u Budvi na zadnoj press konferenciji povodom ovog velikog spektakla.
Domaćini, lokalni promotori koncerta, na? manager a posebno prijatelji u Crnoj Gori su pokazali svu svoju spretnost u pregovorima sa agentom Stonsa, te su nas vratili na mjesto koje nam je obećano. Ulo?ićemo sve napore i u ponedeljka stići u Budvu.
Koristićemo sva raspolo?iva sredstva i na Jazu iza sebe ostaviti svirku za pamćenje.