Quote:
Originally Posted by Lou
sgracanin mislim da si pretjerao, bas. vjerujem da i kad bismo napravili cd ti ga ne bih kupio sa komentarom: "ma to su oni filozofi i seratori sa rumskog!". i samim tim se klasiras tamo gdje si se postavio kada si odgovorio na nase kritike. pretjerujes ali bas a tebe niko nije napao...
sandy, niko te nije napao pa stoga... jasno je da je citava generacija rokera presla u narodnjake da bi prehranili svoje porodice ali ne govorim samo (kao ni sumanut) o umjetnickoj vrijednosti nego o tome kako ta jebena muzika zaglupljuje nase mlade narastaje i stojim iza svega sto je sumanut rekao.
mene samo zanima ako neko hoce da odgovori: DA LI VI MISLITE DA JE TAKO?
nema brate zdrave kritike... zato je zivi haos, seci usi, krpi dupe... i u krug... 
|
Gre?i?... kao ?to Sandy ka?e, treba dati deci alternativu, pa onda kukati ako oni neće to da slu?aju. Alternativa u Srbiji su polovični rokeri i elektrofili koji ?ive u 70-tim i 80-tim pro?log veka i tako i zvuče. To nije nikakva alternativa, pogotovu ne za klince.
Za?to su u nemačkoj popularni Tokyo Hotel, iako ba? i nisu ne?to? Klinci ne trče da kupe nemački Volksmusik, nego slu?aju moderni pop, rock i slično. Tako bi bilo i kod nas, kada bi postojala alternativa. Oggy se trudi sa onim klinkama, Betty Boop (mislim da će? dobiti problem oko copyrighta

, ime je za?tićeno) i iako klinke nisu ba? ne?to, bar su nekakva alternativa.
Kritika (nedobronamerna) ne poma?e nikome. Nju su izmislili teoretičari koji o sebi misle narcisoidno i bolesno, i koji gaje "delusions of grandeur". To su propali muzičari i umetnici koji nikad nisu bili u stanju ne?to da postignu, i sve ?to im je ostalo je samo beskrajno baljezganje o tome ?ta su drugi postigli. Takvi su gori od Granda.
Zato se vi, a i ti Lou, lepo potrudite i pru?ite deci alternativu, da ne moraju da slu?aju grand.
Zato kada Vlada uhvati i potro?i silne pare da pru?i toj deci alternativu, isti seratori opet dođu i kenjaju kako ne valja... pa ti vidi ko promovi?e Grand...