Re: Plava Ciganko
Prijatelju ja imam 24 godine, poceo sam ovim da se bavim sa 20, ja nisam od onih koji su zadovoljni rezultatima posle 5 pesama, pa da odmah idem na trafike da prodajem svoj "talenat".
To sto ne prodajem, ne znaci da ne kupujem opremu i ne ulazem svoje vreme, tako da ja stavljam svoje pare tamo gde su mi usta, a stavlja i velika vecina sa foruma.
Ali vi hocete tu vecinu sa foruma da poistovetite sa parazitima koji se kace za medijsku industriju, pa jos cak i da ih izdignete iznad ... ako mislite da cete time nesto postici, u redu.
Pa ta muzika je kao prasak za ves, danas ovaj skida mrlje, sutra ovaj skida jos bolje, niko ni ne pita koji je i sta je, bitno je da se reklamira i da se prodaje. Bas nekoga briga dal je to ceca ili stoja ili sana ili djana, bitno je da ima utabane kanale prodaje, da moze da se reklamira 24/7, da se devojcicama od 4 godine puni glava brushalterima i gacicama, ko da je nekoga briga za mileta kitica ...
Koliko ima zvezda kao sto je mile kitic?
kao sto rekoh,
ceca, stoja, sana, seka, dara bubasvaba, karleusa 1, karleusa 2, ana kokic, ana nikolic, djogani, keba ... ne znam vise zaista ali znam da ih ima bar 10 puta ovoliko.
Sad da te pitam, kako moze biti toliko ZVEZDA?
Nisu to zvezde prijatelju, to su mediokriteti, zvezde se traze svecom, a mediokriteti ispadaju iz ormara i WC solje gde god se okrenes.
Last edited by SumAnuT; 04-07-2007 at 01:10 AM.
|