Thread: Plava Ciganko
View Single Post
Old 04-07-2007, 12:33 AM   #21
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Plava Ciganko

Naravno da ne pijem koka kolu!

Da sretnem radnika koji radi u fabrici iste i da taj krene da mi prica kako je kola super, prosao bi isto ovako. Verovatno cu tako sto cutim i trpim ensto sto mi smeta promeniti nesto?

Demokratija je tema zato sto ja ne smem da kazem sta mislim, da bi mediokriteti mogli da se osecaju prijatno u mom prisustvu i tako svi koji su iznad mediokriteta ispastaju.

Manley koliko znam izdaje za buda bar, sto ti sto pice trilere mogu da sanjaju.

Da li ti zaista mislis, da bi iko od tih narodnjaka prodao JEDAN kompakt CD, da iza njih ne stoji citava masinerija???

Sta ti nalazis za kvalitet u toj muzici? Inovativnost? Poruku koju ta muzika prenosi?

Ja koji ne slusam tu muziku sam sve nase pesme cuo i na turskom i na grckom, mora da je to inovativnost koja se trazi.

Ili su to mozda toliko pominjane gacice, podvezice, brushalteri?
tebe takvi tekstovi odusevljavaju? Svaka ti cast prijatelju, ja mislio ti normalan covek, kao i za Sandu.

Recite vi meni sta je to sto vas odusevljava u toj muzici i da li vas uopste ista dusevljava ili samo tezite da budete politicki korektni prema svima, a o toj demokratiji ja upravo i pricam. Sve se svelo na to da ne smes ni da kazes da je nesto sranje, jer kao ima neko ko misli i da nije. E pa taj ko ne vidi da je sranje ne vidi ni realnost, simple as that!

Nemam nista protiv ljudi koji prave i slusaju ovakvu muziku i koji su svesni da je ta muzika teska seljana i da su ljudi koji je slusaju teski seljaci. Kao sto rece karleusa u velikom bratu, pa ja sam svesna da sam pevacica nisam ja isto sto i glumice i ostale ...

Medjutim kada neko krene da poistovecuje ljude na razlicitim nivoima i razlicitim kvalitetima e tu je kraj.
Kao da mi dodje covek koji radi u koka kola fabrici i kaze mi da je koka kola jendako zdrava koliko i cedjena narandza. Za mene je to uvreda, a covek koji bi iz pristojnosti odgovorio da su i kola i narandza jednako zdravi za mene uopste nije covek.

Last edited by SumAnuT; 04-07-2007 at 12:47 AM.
SumAnuT is offline