View Single Post
Old 02-07-2007, 10:24 PM   #9
Max
Pro Member

Default Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Ne znam na kog Ogija mislis, ima jedan obrazovan,Radivojevic, znam ga licno, i postujem ga, muzikalan, talentovan, sve, ali mu je avatar apple jabuka, ovo je neki drugi Ogi,ovome "mome" tako nesto ne bi palo na pamet, ...
Mislim da drugog Oggy ja .... a " tvog " Ogija znam jedno 15 god . Ovaj drugi Ogi ima zavrsenu muzicku akademiju za kontrabas , ako se ne varam

( apple sam namerno prekucao malim slovima cisto da ne ispadnem iz svog fazona )

Quote:
ali ako je poneo papire - aranzmane onda mu se izvinjavam, ali koliko sam shvatio iz njegovog posta, on je odsvirao neki "demo" po kome bi SIMFONIJSKI trebalo da svira...ukoliko je tako, on nije shvatio o cemu se radi u najmanju ruku...
Tako sam i ja shvatio , pa sam napisao prvu poruku , koju sam posle izbrisao ..... i dalje ne znam kako sa nekim demom moze da se izadje pred simfonijski .... mada mi ni iz demoa koji sam cuo aranzman nije bas simfonijski ..... ali eto da sacekamo da se covek vrati ........

Quote:
Ne znam dali znas anegdotu za Zeljka Bebeka, koji je narucio snimanje ploce sa simfonijskim orkestrom, u "jugoton" studiju, tada retkim dobrim prostorom sa 16 kanala Neumann i studer tehnikom...Elem, dolazi on u studio, tamo ga ceka dirigent sa Zagrebackom filharmonijom, mislim da je Horvat bio u pitanju, i pita ga za note, da arhivar podeli orkestru, a Bebek odgovara: "ma koje bolan note, ja cu pocet pjevat' a vi me hvatajte, polako, ne zurimo"...
Mozes misliti kako se to "snimanje" zavrsilo...
.... a anegdotu sa Lepom Lukic i klavirom ????

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote