View Single Post
Old 02-07-2007, 09:49 PM   #6
slowstar
Pro Member

Default Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007

Quote:
Originally Posted by Max View Post
To sam i ja gore napisao , pa sam pomislio da ce biti pogresno shvaceno i obrisao sam .....

100 % se slazem sa tobom

Mada je Oggy sa zavrsenom akademijom , ako se ne varam ..... tako da verovatno nosi neke papire sa sobom

Pozdrav
Ne znam na kog Ogija mislis, ima jedan obrazovan,Radivojevic, znam ga licno, i postujem ga, muzikalan, talentovan, sve, ali mu je avatar APPLE jabuka, ovo je neki drugi Ogi,ovome "mome" tako nesto ne bi palo na pamet, ali ako je poneo papire - aranzmane onda mu se izvinjavam, ali koliko sam shvatio iz njegovog posta, on je odsvirao neki "demo" po kome bi SIMFONIJSKI trebalo da svira...ukoliko je tako, on nije shvatio o cemu se radi u najmanju ruku...Ne znam dali znas anegdotu za Zeljka Bebeka, koji je narucio snimanje ploce sa simfonijskim orkestrom, u "jugoton" studiju, tada retkim dobrim prostorom sa 16 kanala Neumann i studer tehnikom...Elem, dolazi on u studio, tamo ga ceka dirigent sa Zagrebackom filharmonijom, mislim da je Horvat bio u pitanju, i pita ga za note, da arhivar podeli orkestru, a Bebek odgovara: "ma koje bolan note, ja cu pocet pjevat' a vi me hvatajte, polako, ne zurimo"...
Mozes misliti kako se to "snimanje" zavrsilo...