View Single Post
Old 02-07-2007, 04:09 PM   #6
Don Solaris
Pro Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
treci chorus je pravo otkrice
pa decki kak bi otkrili XFM u JV sintu kad neznate stisnut 2 od 20 tak gumbi na junu....
Kuc...kuc... pa ja znam kako dobiti treći chorus, a trebalo mi je ukupno 50 sekundi nakon što sam prvi put uključio Juno 60 da to skužim. Zato sam preporučio Siliconu da samo na trenutak razmisli. Čista logička stvar, nema se tu šta "tražiti".

Quote:
e moj Don nije OB 8 za tebe trebalo bi ti 10 svijetlosnih gosina da skuzis page 2..
Gle, što se programiranja synthova tiče .... ako uopće želiš da te ozbiljno doživim, isprogramiraj ti prvo svoj JD-990 da ti zvuči ovako. A onda tek možemo početi razgovarati o programiranju. Jer vidim da ne znaš tko je Don Solaris. Raspitaj se malo po Harmony Central forumu....

P.S. Ili ti viteškim jezikom, rukavica je bačena! Ako misliš da si bolji, prijavi se na JD 800 / 990 Contest, pa da te vidimo šta znaš isprogramirati. Ovdje su ti pravila natjecanja, ovdje su ti demoi koji su do sada predani. Među ostalima ima i moj, ima i od Babića.

Eto, pa da vidimo koliko kome treba da skuži Page 2 na OB-8 ...

Peace out !!!

P.S.S: Moj post je u šaljivom tonu / zajebanciji. Nemoj ga doživit kao neku provokaciju i sl ...znaš da mene isključivo zanima dobra zajebancija.

Last edited by Don Solaris; 02-07-2007 at 04:25 PM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote