View Single Post
Old 02-07-2007, 12:28 PM   #48
MHz
Pro Member

MHz's Avatar

Default Re: Vlado Georgiev - Singl.Novi album??

Quote:
Originally Posted by vlado View Post
Ako pjesma ne valja price o reverbima i frekvencijama, deeserima i sl. su bulja nad buljama...slusajte muziku i atmosferu a ne frekvencije
Ne posecujem ovaj forum da bih nauchio kako da napravim kvalitetnu pesmu (verujem da to niko ne moze da nauchi), vec da bih nauchio da shto bolje smixam i isproduciram svoje pesme, a tu su u pitanju frekvencije, fx i slichno. Nikad ne dajem detaljnu kritiku pesme, uglavnom davim u vezi frekvencija i tih stvari. Iskreno, onaj delay na vokalu ,u refrenu 'do svitanja', smatram tvojim signature-om i to mi je super, ali npr. oni perkusivni momenti sa reverbom (ti i ja-00:52), dxrhodes, h,es,e,f#,a,h (ti i ja-02:00), mislio sam da te to proshlo, da cesh uraditi neshto malo drugachije, jer mislim da sad to i mozesh i imash tu moc. Ali zna se kome idu pesme, zna se da ovo radi posao itd. e sad ne znam da li se ti zaista ti tako osecash (emocija u tvojim novim pesmama) ili je sve u rok sluzbe.

Quote:
licno mislim da svi imaju pravu da komentarisu, ali bi bilo pozeljno da javno imaju iza cega sami da stanu bilo kojim kvalitetom(kompozicijom, tekstom, aranzmanom, inzinjeringom) i time opravdaju svoje kritike...
www.myspace.com/movinhouse Nije vrh produkcija, nismo ultra popularni ali se trudimo, sviramo redovno pa valjda ce biti neshto.
Mislim da je kritika za reverb stavrno osnovana. Ajde ljudi sad iskreno, zar nema previshe reverba na vokalu na 'ti i ja'? Znam varijantu: ma mani reverb, slushaj pesmu..ali hajde skini totalno taj reverb pa pusti pesmu u prodaju, pa da vidimo reakcije. Chak bi i moja sestra (koja te gotivi i koja nema veze sa produkcijom) rekla: ovde neshto ne valja

Quote:
moj savjet onima koji nikad nisu spustili traku na magnetofon: ne pricajte o traci i lampi kad to nikad niste vidjeli a kamo li radili na tome, malo nas je ovdje koji smo na tome naucili zanat, pa nas malo vrijedjate
Ovde se nisam pronashao..ne pricham o onome shto ne znam...vishe

niko se nije nashao da brani sitne ribe kada se kritikuju njihovi radovi..
kritika - mosh misliti..

Last edited by MHz; 02-07-2007 at 12:33 PM.
MHz is offline   Reply With Quote