View Single Post
Old 02-07-2007, 12:49 AM   #20
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Vlado Georgiev - Singl.Novi album??

Ko na ovaj forum uploaduje svoju pesmu, taj je sishao sa uma, ili zeli da bude karan
Ljudi... nemam nista protiv, ja te pesme nisam ni cuo ( 'bem ti pirate i oni se olenjili ) , ali zasto sve i obavezno mora da se pljucka?

O.K. je imati misljenje, ali treba biti i odmeren sa kritikama i ne kritikovati stvari koje su stvar ukusa i izbora... verovatno dzaba pricam, ali recimo u temi "promocija radova", ili kako vec, gde se ja vrlo namerno ne izjasnjavam niti ista uploadujem, mogu da se pocitaju takve budalastine, da je to pre neka nova verzija "crtanog humora", nego ozbiljna i konstruktivna kritika...
Mogli bi da promenimo naziv te teme u recimo "Brisanje dupeta tudjim radom", ili tako nesto...

Pre nego sto neko pomisli i da sebi za pravo da nekome izigrava sudiju, trebao bi da podje od sebe... svako sve zna... stvarno tuzno...

Da se ogradim samo... Off... ovo sto sam napisao nema veze sa tobom. Malo mi smeta generalni pristup koji mi malo lichi na "Niko i nista ne zna - ja sam Bogom dani genije", pa sam eto ovde nasao mesta da iznesem svoje vidjenje toga...

Cim covek uploaduje pesmu, ma vec kad je upload na 70%, ekipa navlaci prezervative i vrsi pripreme