View Single Post
Old 29-06-2007, 09:09 AM   #127
Cluster
Junior Member

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Zovem se Bojan i iz Osijeka sam!

Sviram klavijature, a bavim se DJingom i glazbenom produkcijom. Glazbeni stilovi UK Hard House i NRG. Ljubitelj sam hardwarea pa si pomalo kupujem opremu (tocnije, sve trosim na opremu). Ovo je moj trenutni setup:

Roland MC-909
Roland Juno-G
M-Audio Radium61
Alesis M1 Mk2 Active
Terratec DMX 6Fire
Zoom RFX-2000
Behringer T1951

racunalo necu spominjati jer nije vrijedno spominjanja

planovi u buducnosti:

Novo racunalo naravno i zvucna
Access Virus TI
Mackie VLZ 3 1642
Dynaudio monitori (jos se nisam odlucio za model)
izraditi akusticki tretman sobe za studio :P

Isao u skolu 3 godine za klavijature, moj prvi synth je jos tamo negdje sa sredine 90ih (Casio Concermate, tako nekako se pise . Ljubitelj sam elektronske glazbe i kod kuce posjedujem jako veliku fonoteku koju godinama sakupljam. Posebno su mi drage Thunderdome kompilacije koje posjedujem sve od prvog dana do danas. Posebno stujem ime Rexanthony koji je radio neponovljivu glazbu i pravi je virtuoz na Roland instrumentima.

Imam jedno glazbeno izdanje i to sa svega 18 godina, od tada mi je jos jedna stvar bila dosta dobro prosla i to u Americi gdje su 2 DJa odabrala moju kao najbolju u top 10 listi DMCa! Nazalost, izdavaca jos nisam uspio naci

Radio sam kao tehicar, urednik i voditelj nekih emisija na Gradskom Radiu. Trenutno radim i na HRTu. Pomalo se bavim akustikom i proucavanjem zvuka. Moj zadnji projekt je vezan uz radionicu "Electronic Workshop" gdje nam je sponzor bio generalni distributer Roland opreme za Hrvatsku. Pa smo prezentirali nesto njihove nove opreme, turntableisam i druge interesantne stvari vezane uz el. glazbu.

Nevezano uz glazbu: po struci sam elektrotehnicar, pa kasnije i projektant racunalnih mreza. Radim u firmi Combis, inace sam mre?ni tehničar (radim sa routerima, switchevima i ostalim slicnim stvarima vezanim uz to). Posebno podrucje interesa su u zadnje vrijeme VoIP tehnologije.
Cluster is offline   Reply With Quote