View Single Post
Old 28-06-2007, 01:05 PM   #1
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Virtual memory na SCSI HD-u

Quote:
Originally Posted by paki View Post
Masina je kontroler prepoznala kao LSI Logic 53C810,ja se u SCSI slabo razumem ali rece mi drugar da je ovaj kontroler dobar.Jel si radio sa slicnim i sta bi mozda bilo jos bolje resenje?Pozdrav Boggy
Iskreno, ne "volim" scsi periferale/kontrolere zato sto su skupi, slabo rasprostranjeni itd... a pri tom u 8 od 10 slucajeva na koje sam naletao su bili bez racionalnih razloga korisceni... ok mogu biti jako brzi.... ali sam precesto nailazio na slucajeve gde tu "brzinu" nema STA da napravi... mislim nema posla za njih... itd...

Drugi razlog ovih mojih "emocija" je veliki broj potpuno razlicitih standardnih konektora, plus... sa terminacijom ili bez... itd... tako da znam da postoji neka kolicina scsi uredjaja van upotrebe, samo zato sto vlasnik nije uspeo da nadje kabl kojim bi spojio uredjaj i kontroler...

Nemam nikakav predlog sto se kontrolera tice, jedino sam primetio da ga nisi naveo... na kraju, bitno je da si ti zadovoljan... samo da zabelezimo sta ti je bio "setup" za to zadovoljstvo....

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote