Thread: Heavy...
View Single Post
Old 20-06-2007, 10:16 PM   #3
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Heavy...

Evo, ja cu malo

da krenem od mixa....... mislim da je sve korektno postavljeno, panoramski i frekvencijski, sa mozda generalnom rupom u donjim srednjim, ali ne previse.
mislim da je izbor prostora mogao biti bolji.... vokal, reverb neubedljiv,prozrachan malo dug
, a opet bubanj sa jako malo ambijenta. Prostorija je na VETS malo 'onako', za snimanje, pa je valjalo malo oziveti situaciju mozda i paravanima. Nivoi....bubanj, i onako istaknut svirkom, a i suv, iskace previse napred, sem dobosa, koji je malo i tisi u odnosu na bubanj. Najveca zamerka uopste - nesto na levom kanalu, verovatno od gitare, konstantno, ili jako cesto, u najmanju ruku "overava"
Takodje, mislim da su overhedi lose postavljeni, cini mi se prenisko, jer cinele su neprijatno suve i jake, hi hat je veoma razmrljan i neubedljiv.a ride zvuci ne znam kako bih rekao, ali ne dobro, svakako. Ocigledno i same cinele nisu bog zna kakve. Bubnjar je levoruk? U stvari, kad malo duze poslusam... bubanj i nije toliko glasan, ali delovi sa tomovima su mi prenaglaseni.

Naravno, sve sto sam rekao moze se podvesti i pod stvar ukusa, jedino ono probijanje ne bi smelo da se desava. Verovatno si, kao i vecina nas koji rade sve u kompu, upao u zamku - pustis neki strani bend, pokenjas se, pa juris njihov RMS....ali mislim da je to gotovo nemoguce, pogotovo bar bez nekih DSP karti, a da ne pricamo o ozbiljnim makinama koje oni voze

generalno, bolje od vecine stvari sa 202-ke

Last edited by OFF; 20-06-2007 at 10:18 PM.
OFF is offline   Reply With Quote