View Single Post
Old 20-06-2007, 01:58 PM   #6
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Vicevi o glazbenicima

evo i dva od mene...

1...Zatrudnjela operska pjevačica i i doktori joj rekli da će dobiti dječake blizance. Medjutim nju je živo interesovalo hoće li biti muzičari kad porastu i tako ode kod gatare proročice da joj kaže. Ova joj kaže da će stvarno biti muzičari obojice i to popularni, medjutim jedini problem je bio u tome što će jedan postati slavni operski pjevač , a drugi turbo folk...To je opersku pjevačicu jako zabrinulo i pitala je gataru kako da eliminiše ovo drugo...Gatar joj kaže da kad dječaci budu imali po pet godina stavi na sto harmoniku i da onoga koji prvi pridje odmah ubije na licu mjesta...inače nije bilo drugog rešenja...Iako je to bilo malo surovo, operska pjevačica je bila strasni protivnik narodnjaka i stvano odluči da to uradi... i tako napuniše dječaci po pet godina, ona stavi harmoniku na sto i odluči da uradi kao što jo je rečeno. Dječaci se pojaviše i jedan bojažljivo pridje harmonici. Operska pjevačica ga bez razmišljanja utuče oklagijom i dječak pade na mjestu mrtav u lokvu krvi...upravo kad je ona mislila da je sve riješila , drugi dječak uze harmoniku, stavi je na leđa i krenu ka vratima. Kad je došao do vrata iz grla je pustio hardcore narodnjački triler " uuuubila si pogrešnog čovjeka" i ode u susret slavi...

2. Takmičila se dvojica gitarista koji bolje svira i pošto su navodno odsvirali , jedan kaže "daj bre, razbio sam ga! Ja sam odsvirao sve i još pride popio čaj a on još svira ))) "

Last edited by balthazaar; 20-06-2007 at 02:02 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote