View Single Post
Old 20-06-2007, 12:09 PM   #85
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"?

Quote:
Molim te shvati da ja nemam šta da shvatim ako mi neko koristeći kompjuter na internet forumu dok pije kiselu vodu u plastičnoj boci i sluša muziku sa laserskog CD diska priča kako je civilizacija zlo. Stvaranje civilizacije je prirodni izraz čovekove prirode, i zato se paralelno dešavalo na razdvojenim kontinentima na različite načine.
Jos bi bezveznije bilo da neko kritikuje nesto sto nikada nije video ili u cemu nikada nije bio. Kako bi neko ko zivi van civilizacije, mogao da ima kriticki pogled na civilizaciju i sve i da ga ima koliko bi on bio realan?

Niko nije rekao da ne treba iskoristiti pozitivne strane civilizacije. Medjutim, prihvatati i njene dobre i lose strane, zdravo za gotovo, se u startu kosi sa razvojem civilizacije, jer mi i napredujemo selekcijom dobrih i losih ideja i stvari, a selekcija dolazi kao plod kritickog osvrta na stvari ...

Civilizacija valja, to ne sporim i svakodnevno uzivam u njenim benefitima, ali misliti da sve novo sto donese civilizacija je dobro je mac, ne sa dve ostrice nego sa deset ostrica. Znam da tako ne mislis, ai posto kontriras SHIVI otisao si i ti u krajnost, a istina je obicno tu negde izmedju ...

Bas uzivam citajuci vas

EDIT:

da me ne shvatis pogresno, nisam mislio nista ruzno kada sam rekao kontriras, htedoh reci da vam se misljenja razilaze.

Last edited by SumAnuT; 20-06-2007 at 12:22 PM.
SumAnuT is offline   Reply With Quote