Thread: Prophets Line
View Single Post
Old 19-06-2007, 11:09 PM   #27
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Default Re: Prophets Line

pa ovako mislim da je cijeli demo s mini jako primitivan i jeftin ali to je to ... nekima od nas to je dosta ..ja osobno imam vise standarde ali ovo s mini i prophetom volim jako jer je JEDNOSTAVNO!!

ne moze to zamjenit niti jedan drugi sint u mixu TOCKA..
jer to vise nebi bilo to.

JP DEMO je ok nije me bacio na dupe!!! a imam veliko!!!
cuo sam boljih losije odsviranih itala s JP8

@don ... u pravu si da postoji razlika izmedju Juno 106 i Juno 60, ali nije velika ( 3% od oka )stavise....(imam 2x60 i jedan 106 tu doma pa mogu reci iz prve ruke)..taj bas ces lakse dobit Polysixom nego junom!!!!!!ima vise moogy karaktera u polisixu zahvaljujuci VCO i SSM 2044 VCF koji je jako moogy!!

@ relis .. imam moog phaser i nekao mi se cini da vise voli americke analogne sinteve nego druge,,,,DCO mu bas i ne pase...

a sto se tice MINI basa...MINI JE MINI zato imam 2
mislim da ljubitelji zvuka cuju pravi MINI ...svima ostalima je naravno svejedno.. ( ja nisam ostali)

NE MOZE MINI STICI NITI SE1x, Pulse, 303, SH, prophet a kamoli VCA ili vst...GLUPOST

ja sam uglavnom imao sve pile od sinteva doma ili sam ih uzivo probao pa ipak mogu jost jednom ponovit!!!! da je mini I 5000 Eura ja bi za njega toliko dao!!!!

PS: Nikad nisam svirao i probao : CS 80, OBX, Chromu i VELIKE MODULARE..manje vise ostalo sam uglavnom imao neko vrijeme doma ili imam...JP 8 uskoro ..jos par dana ..ALI MINI JE MINI!!!!!

eto raspisao se ja.....
roginator is offline   Reply With Quote