drummer@
ipak se nadam da ce najbitnija pitanja pokrenuti malo stariji(znacilo bi da ima nade) ,nije vazno i ako krenete sa nekom off temom tipa spavao sam sa tri babe -bice korisno .Ovim pitanjima ne zelim nikog da ugrozim jer se ticu bar ja tako mislim svih nas,ametara i pro
dejan@
Ljudi koji su uticali svojom muzikom na druge i kojih ima (ali ne u velikom broju),i kojima nikako nije posvecena zasluzena paznja ima i uvek ih je bilo ali i to je opet sve uradjeno po nekom stranom receptu ,a o profitu cu na kraju poruke i naravno bice malo i politike mada nsam siguran : )
Rocket@
Znaci bez domace podrske jer nema para ,ok
DaBear@
Ok sve se vrti oko ponude i potraznje i slaba je ne prodaje se itd ok slazem se ,i hteo sam da kazem 'ali zasto' kad ono torenti itd .Koliko ima nase muzike a koliko npr engleza na tim istim torentima

,a tamo vec devedeseto godishte radi opasnu muziku i snima jos opasnije spotove (verovali ili ne) , pricham o uticaju i o kvalitetu .Uglavnom to sto si rekao povlachi mnoga pitanja ,a izmedju ostalog i ova moja .
Znaci nisi dao odgovor
Lou@
1.Eto opet te pare ok bitne su ali bilo je i ima skolovanih ljudi koji su zaradili pare lako ili tesko nije bitno i opet nista .Ja ne pricham samo o o npr. zadnjih deset godina ..valjda ima tu i josh nesto..
2.kako se ne bi isplatilo da nesto odavde ima prolaz u svetu ?Pa o tome se i radi .Mislim da bi svi bili zadovoljni pod takvim okolnostima i kesh producenti i jebachi i narvno da ima sranja(nishta protiv) ali njega ima svuda
3.Sta mislis koliko ce nam trebati da dodjemo do njihovog nivoa ,ja mislim negde oko milion godina ili nikad .Slazem se da treba pratiti sta se desava ali opet ima stranih pesama od pre deset ili vishe godina koje su radjene na mnogo goroj opremi a zvuce kao neke nase danas i ti isti ne pitaju kako si napravio onaj zvuk(pitaju ali kad je to domaci proizvod i imaju pravo na njega,bar kad je rech o industriji)
I naravno dolazimo do socijalnih tema koje su u sustini svi pomenuli ali bih voleo prvo da prichamo o kvalitetu i orginalnosti pa tek posle da pljujemo po politicarima .Mislim da su na ovim prostorima svi odgovorni za to 'nista' od shkola i profesora i onih pro pa sve do nas amatera i isto tako bih voleo da se ova pricha malo razgrana ali ipak je leto ..mozda bolje da sam sacekao zimu
alavuk@pa preko ima josh vishe ludaka i..