Quote:
Originally Posted by cAAc
1. Interesuje me sta mislite koji su glavni razlozi zasto se na ovim prostorima ne deshava nishta znacajno niti se ikad desilo po pitanju muzike dok preko muzika evoluira non stop ?(i ako mislite suprotno voleo bih da se navedu neki primeri)
2. Zasto do sad Balkan ili kako god nije napravio neki svoj prepoznatljiv stil ,zvuk pa shto da ne kazhem i pravac koji bi bio prihvacen svuda ?(ne mislim na folk , ethno i sl. stvari jer to imaju i svi drugi ,a sad chije je bolje itd neka druga tema)
3. Da li mislite da ugledanje na strane poducente i muzicare je donelo vishe 'zla' nego dobrog ?(ja lichno bih voleo da dobijem amneziju i krenem ispochetka ,opet s druge strane ne bih se odrekao dzungle nikad 0slusanja naravno0)
|
1. nema para
2. nema interesa (nema para)
3. dobro je ali dok ne dodjemo do njihovog nivoa mislim da je bolje da se ugledamo na njih jer je muzicka industrija (a svi to znamo) tamo razvijena kao parna masina! show biznis u zemljama gdje ljudi ne brinu sta ce sutra jesti je za svakog covjeka zakon, dusevna hrana.
evo sad mi pade na pamet dodatak odgovora za 2-go pitanje.
caac da li mislis da ljudi sa balkana traze nesto novo? razmisli kakvo ti je okruzenje (ne ljudi sa kojima drugujes). to okruzenje na svo smece koje se slijeva sa tv-a uopste ne reaguje, na prostacke-iscijedicu-jos-jednu-kap-iz-ovog-presusenog-sundjera pjesme turbo-trash-pop-dance-folk pravca dize ruke i lomi case.... da ne duzim....
takvih je 87%

njima novo ne treba... pjesma koja nema ljubav za temu, nije pjesma... smijesno
ali nesto sam razmisljao: pa ko njih pita??? da li laici (trziste) treba da kroji scenu? cuj kad prolazi svaki moguci trash zasto ne bi prosla i what comes around varijanta na nasem jeziku? mislim da bih ako bi to promovisao neko ko je vec afirmisan, sta vi mislite?