View Single Post
Old 16-06-2007, 05:40 PM   #10
-neshapesha-
Member

-neshapesha-'s Avatar

Default Re: reklama "INA - Zivot u pokretu" 2005

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
hah ma ko ti je to rekao?
niko mi nije rekao , znam ja saam...da ne ide...
ne ide u tim odredjenim delovima TVOJE kompozicije...da je neka druga kombinacija akorada , mozda bi se slagalo...

nije mi potrebno da chitam te gore spomenute knjige zato shto imam dovoljno iskustva sa tim stvarima da ih primenim kada dodje inspiracija i dovoljno sluha da chujem uspeli pokushaj, ali znanja ne ... ne bih umeo da sprovedem u delo neke od tih primera datih u knjizi , zbog neinteresovanja za note...

shvatio je svako od nas da si pokushao ,kako ti kazesh ,da unesesh harmonijsku tenziju i odredjenu magiju , i verovatno si dosta chitao te meni preporuchene knige, da bi znao kako to da uradish ,
ali ochigledno bezuspeshno (bez uvrede) ...i vidi se po komentarima ... vec troje ljudi ti zamera isto shto i ja ...
al' opet tvoja pesma je na reklami , tako da ja mogu samo da lizem pishu ili vec shta...

e sad , ne znam kakva si ti osecanja ispoljavao dok si mi davao savete za proshirenje mog ogranichenog iskustva , i potpuno je razumljivo da si moju poruku gledao sa visine jer sam ja obichan klinac koji zna samo misha da koristi , je li , ali da nisam muzichki i josh nekako "nadaren "(izvinjavam se na jadosti) ne bih nishta ni komentarisao i ne bi bio dovoljno jadan da napishem onaj prvi deo mog jadnog nickname-a...
ne mogu da dam nijedan dokaz u vidu mp3-a zbog nemanja odgovarajuceg hardvera koji mnogo olakshava stvaranje melodije , za razliku od crtanja svake note mishem...
al' dobro ne moze da se zna uvek shta osoba sa druge strane zna i ume...
ali sam prilichno siguran da sam se ispalio u vezi ochigledno dobronamernog saveta...

ajd' nishta...vidimo se
-neshapesha- is offline   Reply With Quote