Re: Buducnost Audio Tehnike...
ne nisi me skapirao , nemam ja nista protiv dj kulture , nego su postali precenjeni i tamo ima svakavih budala pa se jos istripuju da mogu da prave muziku , ja i dan danas ne mogu da objasnim jednom drugaru da znaciti biti dobar dj ne znaci automatski biti i dobar producent , retki su (garnier,sister bliss , miss djax,umek,adam beyer,dave clarke mada je vise odlican remixer ali ne sme se zaboraviti red 1 2 3 , sven vath , itd ... ) ti ljudi su sada stari imaju 40 i preko godina , ja ne vidim u danasnjoj elektro/tehno/klupskoj sceni generalno nekog novog koji me inspirise, e sad kontra primer evo dj hell je super dj ali nije neki producent tj osrednji ali je odlican remixer (p. diddy & kelis - let's get il !!!!! ) ... znaci nema pravila ali ti mtv mash upovi su uzeli danak ... sad se liebing pravda sto koristi ableton i sl. , nemam nista protiv tehnologije posto je i sam izuzetno koristim nego je ljudi shvataju zdravo za gotovo i tu lezi taj problem buducnosti audio tehnike i cele muzicke industrije generalno ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|