Re: Octopre, Onix 1620 ili...
osobno nemam povjerenja u te "expansion" karte tipa 16 AD inputa za 400eura. to ne moze biti neka kvaliteta. hocu reci, bespredemetno je razgovarati o pomacima u kvaliteti preampa ako ih poslije guras u neko potencijalno groblje od konverzije.
nisma radio s onyxom - prije je rak rana mackiea bila EQ. boze mi pomozi cim ga upalis. kakvi su ovi novi to se nezna, jer je njihov marketinski odsjek vrlo jak i glasan, ali realna iskustva iz "rovova" o tim EQ-ima su rijetka.
ja bi ti preporucio rabljeni wizard 2, sa 16 kanala, ima odlicne eq-ove, dobar mix bus itd.. vrlo fleksibilan, i kad budes mogao.. rastegni i ubodi na direkt i group izlaze jedan RME Fireface 800, cija konverzija stvarno dobro radi. nisam bas presretan s njihovim preampima, ali ne trebas ih ni koristiti. RME ti daje totalmix routing fleksibilnost, povezujes ga s mikserom na sve moguce nacine.
dodao bih da bih ja na tvom mjestu osim snimanja, radio i mixdown preko miksera, 10 izlaza po grupama (stemovima) plus neki midi hardware - farbas sa analog eq-om itd.. natrag u stereo u comp. vratit ce ti se osmjeh na lice..
jest nesto vise love ta kombinacija, ali na kraju ces cut i znat zasto si platio.