View Single Post
Old 12-06-2007, 11:58 PM   #4
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: polozaj monitora - kompromisi...?

Bogi, hvala na expertizi
Prvo sto cu uraditi je da napravim adekvatne stalke koji ce moci da mi omoguce glavno - da pomeram monitore, trenutno su mi vezane ruke. Mada, imao sam slucaj - na stalku, BM6 spolja,adami unutra, zvuce kao k...... kad sam im promenio mesta, i pojacala, medjusobno, oba para su prosvirala drasticno bolje . Druga stvar je koju mogu da uradim, da ako budem imao srece da u dogledno vreme pravim studio sa livade, napravim dovoljno veliku reziju....a onda je mnogo lakse

Tiki, vidi ovako:
BM6 ne mogu da prodam jer nisu moji, koristim ih neko vreme
Yamahe msp5 su jedne od poslednjih spravica koje bih dao iz studija, ne zato sto su najbolji monitori na svetu, vec sto su mi nezamenljivi za terenski rad, a u studiju mi rade bar 60% vremena. Adami su na prodaju, umesto njih mi treba nesto vece.
E sad, da mogu da biram kombinaciju nearfielda, cuvenu - NS10 i auratone, opet bih imao isti problem. Cak i u velikim studijima, gde oni stoje po SSLovima, verovatno postoje neka odstupanja od 'idealnog'. A opet, ne bih se usudio da radim samo sa ns10, a ni sa jednim normalnim zvucnikom, kao jedinim, verovatno