Re: brazilski drum end bes
jooj brate... (stavljam ruku preko usta, gledam levo desno i gledam shta da kazem)
jedino opet da te podsetim da nije vazo shta samo ja mislim...
ali saam izbor zvukova se meni lichno ne svidja ...i melodije me ne privlache...
ajde recimo "Omega" ima lepu dramatichnu melodiju , chuje se...
"Rock Fumes" je fina pesma , zasigurno
(josh da kazesh da si ti svirao gitaru = kool)
ali ne bih mogao da je slusham zbog drugachijeg ukusa i eto nekih izbora zvukova , posebno bubnjeva ...znam ja da si ti hteo zhestinu kad udje gitara , ali MENI se ne svidja drum zvuk...
eto ja recimo od kad sam bio mali patim od toga da kad chujem neku kool molediju i udju mi neki meni shtrokavi bubnjevi ja se iznerviram...a taman se ponadao novoj kul pesmi...
ako je neka bolesna melodija i zvuchi kao da ce da pochne neki old school hiphop onda ochekujem i chvrste bubnjeve , uradjene od semplova pravih bubnjeva koji su se i koristili u old school-u...
drum loop-ovi iz 60-ih i 70-ih su najachi...
ali brate , kazem ti , ja idem recimo na neki sajt 'de se upload-uju Reason fajlovi i komentarishu su pesme , normalno...vidjam na dnevnoj bazi gomilu detaljnih komentara sa rejtingom 10 za jednu pesmu...i shto da ne poslusham kad hvale neku pesmu...ali moja reakcija je mnogo puta bila da samo zatvorim taj hvaljeni rns. i istog trenutka ga bacim u kantu...
tako da ti kazem choveche , reci sebi "boli me pisha shta nesha pesha misli"
jer ce uvek biti mnoogo mnogo vishe onih kojima ce se to svideti...
|