Quote:
Originally Posted by cAAc
A svi su ti govorili da si kurva  Super(mada nisam neki veliki ljubitelj brazila u dnbu) ,mozda lakse sa tim upadima i prelazima (malo da opustish)  brzo mi se sve deshava za takvu stvar (tripujem sad ove kao pro shto sam slusao pa poredim) I ne znam nesto da komentarisem vishe volim da poslusham,cutim i ponekad da bodrim
|
nego shta nego se sve brzo deshava (prodje i josh jedna godina i stize opet prijemni) ,mora to malo da se popravi sigurno...al' opet, kome treba ovo

...
Ma kakvo komentarisanje , ja kad samo stavim ovako , to znachi nek chuje ko hoce , a ne verujem da cu iskoristiti nechije komentare tipa "ovaj zvuk mi se ne svidja" ili neshto u vezi ritma ,da bih "poboljshao" neshto , jer sam ja uradio kako se meni svidja ...mislim svi bismo mi i PRO stvari neshto izmenili , jedan deo nam se ne svidja pa imamo ideju kako bismo mi to bolje uradili...
i zato ni Hitman ne treba da slusha mene shta mu ja kazem jer uvek ima neko drugi kome ce se svideti njegovi zvuci...
jedino bi cenio komentare oko produkcije ,ali ne da kazu " treba malo produkcijski da se sredi " , nego shta konkretno i posebno na koji nachin jer sam neznalica normalno... tek skoro sam sluchajno kod nekog lika saznao
(Shultz dnb) za foru sa delay-om za dobijanje kul proshirenog sterea...
Ajd pa tako...