View Single Post
Old 05-06-2007, 12:26 AM   #57
nenad
Senior Member

nenad's Avatar

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

Da smo se udaljili jesmo i idemo nazad........ statistika kaze jedno, istina je drugo ! ljudi koji sviraju i stvaraju pesme ne bi trebalo da se mnogo brekcu, njihov "posao" je da to rade a kako ce neko da na njihovu svirku zaradi lovu a da i sam svirac(izvodjac) uzme deo kolaca e to je vec stvar kompanija i timova ljudi koji odlucuju gde ce svoju lovu da umnoze. Svircima ostaje TEZGA, malo ovde, malo onde, padne neka kinta, i tako u krug. U principu Ameri i najvise pucaju na TEZGU ! Znaci ziva svirka i sto veci sou, pa se lepo naplate 20000 ulaznica po min 50$ u svakom gradu gde se bend pojavi i to je u stvari zarada za sve. Izdavanje albuma je samo promocija to moramo da shvatimo ! Zato na sceni barem tri extra ribe i dobro osmisljen pozorisni komad, sa lepom rasvetom i to je to ! Ma Ameri su Ameri, mi smo nekako konzervativci u tom nacinu predstavljanja svoje muzike, moramo malo da se opustimo i da od svoje muzike napravimo i pozorisnu predstavu, pa neka sva cula uzivaju(uz par piva, naravno). Naravno da u promociju spada i lepo odradjen spot koji ce da se vrti, ali LIVE je LIVE. Dzaba extra spot a posle nastupi po kojekakvim rupama od diskoteka i kao super je ! Medjutim to nekome uhuhuhuuuuu odgovara !!! Tesko je porediti scenu kod nas ! Mnogo je nepravde ali i narod nam je takav ustvari MI smo takvi, pa kako se ko snadje ! IDEMO NA LIVE i VEZBAMO LIVE, tu je lova !!! NISTA PRODAJA CD-a samo LIVE.
nenad is offline   Reply With Quote