View Single Post
Old 04-06-2007, 11:17 PM   #13
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Djogani - aranzmani/produkcija

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Ja sam pogresno shvatio da ste im vi sve radili, nemoj mi sta zameriti. Ove dve stvari koje si naveo su meni licno dno, i pitam se kako reaguje producent kada radi sa necim takvim, kako se suzdrzava, a da se ne nasmeje ili ne zaplace, kontam da je lova u pitanju kao i profesionalizam, musterija je uvek u pravu ili je covek jednostavno u tom fazonu.
Ne znam ko je radio rmx Funky Dz obradu one Grcke pesme, u prevodu ''Zao mi je zao'' u drum & bass fazonu, ali ono mi je definitivno jedna od najbolje odradjenih stvari koju sam cuo sto se tice domaceg dance-a.Pozdrav.

"Zao mi je zao", u tada jos nepostojecem 2step tripu (remix), radili smo Nebojsa (moj kompanjon, druga polovina ateljea trag) i ja na pocetku karijere! Imali smo po dvadeset godina (on par vise) i bili smo maximalno nalozeni... Mada, jebes ga... Ni sad nismo nista bolji, samo nam se ne pruza uvek prilika da budemo MI MI vise od 30%! Hahaha...

Hvala za pohvalu, i meni je to jedan od omiljenijih aranzmana, pogotovo sto datira iz 99. godine, a tada je to bilo i pre-extravagantno.

Pozdrav.

Last edited by perun; 04-06-2007 at 11:24 PM.
perun is offline   Reply With Quote