Quote:
Originally Posted by disco violence
Ja sam pogresno shvatio da ste im vi sve radili, nemoj mi sta zameriti. Ove dve stvari koje si naveo su meni licno dno, i pitam se kako reaguje producent kada radi sa necim takvim, kako se suzdrzava, a da se ne nasmeje ili ne zaplace, kontam da je lova u pitanju kao i profesionalizam, musterija je uvek u pravu ili je covek jednostavno u tom fazonu.
Ne znam ko je radio rmx Funky Dz obradu one Grcke pesme, u prevodu ''Zao mi je zao'' u drum & bass fazonu, ali ono mi je definitivno jedna od najbolje odradjenih stvari koju sam cuo sto se tice domaceg dance-a.Pozdrav.
|
"Zao mi je zao", u tada jos nepostojecem 2step tripu (remix), radili smo Nebojsa (moj kompanjon, druga polovina ateljea trag) i ja na pocetku karijere! Imali smo po dvadeset godina (on par vise) i bili smo maximalno nalozeni... Mada, jebes ga... Ni sad nismo nista bolji, samo nam se ne pruza uvek prilika da budemo MI MI vise od 30%! Hahaha...
Hvala za pohvalu, i meni je to jedan od omiljenijih aranzmana, pogotovo sto datira iz 99. godine, a tada je to bilo i pre-extravagantno.
Pozdrav.