View Single Post
Old 04-06-2007, 11:16 PM   #52
cAAc
Banned

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Onaj "fush Kraftwerk" je radio Jevta I Andre..ajde ti napravi isto takav fush, pa ce biti super...to je radjeno pre 10 godina, i nema loopova!!

Drugo, sta ima Slowstar tebi da se spoveda / pravda?? Ko voli nek cita, ko nevoli nek ne cita i super!!
A da je zabavno - jeste, pa nebi svi bili tu, na forumu, da nije zabavno....!

Boze svasta!!
A sta ima bilo ko da se pravda ,izneo je svoje stavove koji se meni nisu svideli (nacin na koji su izneseni) pa sam ja izneo svoje ,tako jednostavno .
A kad se vec ti lupovi uzimaju za primer lopovluka ,onda bi jednostavno sve mogli da nazovemo kradjom .Farbe su tom logikom kradja (ovde jedino frankopanko ako je napravio svoj instrument nije lopov )jer je potpuno isto uzeti kik koji si dobio uz spravu ili ga iseci iz nekog lupa .I ako uradis ritam ,melodiju koja se ponavlja ,zar to nije loop ?Ako uzmes neku farbu i odsviras nesto zar nije isto ako uzmes loop ritma i izbrejkujes ,pichujes ,strechujesh ..Zar nije kradja koristiti kombinacije akorda ili nota koje su vec odavno korisceni (postoje sve moguce varijante) ..itd
I josh na kraju ispade da ja shirim mrznju i loshe raspolozenje,a i ne pada mi na pamet da uradim neku fush ili ti josh gore mega stvar
cAAc is offline   Reply With Quote