Pro Member
|
Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!
FAKTA:
1. NIKADA nisam nikome zeleo bilo kakvo zlo, pogotovo ljudima koji se bave istim
(ne smem da kazem umetnost) poslom ili hobijem kojim i ja...
2. Ni na koga nisam ljubomoran, tacno je da imam malo ostrije stavove, ali je istina uglavnom u blizini, zar ne? (ne znam zasto bi to nekoga povredjivalo)
3. Zasto bi se bilo ko nasao prozvanim, kada nisam navodio nikoga konkretno?
4. U sustini sam pozitivan i uvek spreman da pomognem SVIMA kojima je moja pomoc potrebna...
5. Kada sam malo kritikovao amaterizam, i nepoznavanje muzicke teorije, koja je VERUJTE mi ipak potrebna, i ne moze da skodi njeno makar MINIMALNO znanje, nisam mislio da vredjam sve koji i to malo teorije ne poznaju, nego naprotiv, da apelujem na iste da malcice prouce tu teoriju, pomoci ce im, to im garantujem, zasto vredjanja i pljuvanja?
6. Stara Jugoslavija, kao sto je navedeno, mi NIJE PLATILA NI PREBIJENU KINTU NIZASTA, sav novac koji sam potrosio sam SAМ zaradio, prilicno mucno, uz dosta nespavanja, prilicno skromnog, da ne kazem bednog zivota, i hronicnog umora, a sva lova koju su neke moje "kolege" zaradile je mene stalno zaobilazila, da ne navodim sada primere, tako da sam sav hardver koji sam ikada imao TESKOM MUKOM zaradio, niko mi nikada nista nije poklonio niti ucinio nesto "preko veze", naprotiv, korisceno je dosta "veza" da bi me makli sa nekog posla, i sami ga uzeli, a licno se osecam TOTALNO neiskoriscen, i u prilicnoj meri odbacen.
7. Sto se slaganja loopova tice (kada se izbaci ono drugo "O" dobija se realnija slika o cemu se radi) kada sam se bavio tim ili slicnim manipulacijama, ne predugo doduse, tehnologija, a narocito dostupnost iste nije bila ni blizu ovog nivoa na kome je sada, tako da je tada mnogo mnogo teze to islo, a sto se promocije radova tice, danas je to "maciji kasalj" u odnosu na one teskoce sa kojima sam bio suocen - pa ja i do dana danasnjeg, i pored toga sto sam bio
na kako kazu "dobrim pozicijama" nisam izdao svoj samostalni CD!!!!
(otuda i moj nick "Slowstar", mozda je toliko "slow" da necu izdati taj CD ni "posthumno" - jer ne verujem u sebe dovoljno, i veoma sam samokritican - za razliku od mnogih, koji su izdali po desetak komada, i to uglavnom za TUDJ NOVAC, sto meni ne pada na pamet)
PONAVLJAM, nista nemam protiv mladosti, spreman sam da im pomognem koliko god je to moguce, a ukoliko zaista nekima toliko smetam, nista lakse nego da se povucem potpuno sa ovog foruma, i da uzivam u svojoj usamljenosti, bar toga imam koliko hoces...
Pozdrav, SVIMA SVE NAJBOLJE!!!!!