Quote:
Originally Posted by cAAc
To razlaz zvuci grozno ,pogotovo nekom sa novog ali cu ipak da se suzdrzim od gomile ruznih reci koje su mi pale na pamet kad sam to procitao .
Uopste nisam zeleo da skrecem van teme (vec ste skrenuli posle par postova) vec sam se samo nadovezao na pricu .Ako ti nije jasno titju !!!Ako te smara odgovori ali malo bolje od kineskog srpskog kao to 'ne dobro' ili 'razlaz'
Citajuci postove nekom su krivi mp3jevi ,nekom to sto na celom albumu ima jedna dobra stvar itd ali slowstar je toliko ne odmeren sa svojim izjavama da je to smesno sto ne znaci i da nije u pravu ali delimicno .I jeste kriva dostupnost svega i sto svako radi sad ziku(ali i tako i treba) i tim ljudima ma kakva im muzika bila 'samo napred' i umesto sto trazi krivicu u drugima i pljuje po istima i na taj nacin skrece paznju na sebe(mada za tim i nema neke potrebe) mogao bi na neki pozitivniji i zanimljiviji nacin da promovise svoj rad ako mu je vec toliko stalo do toga .Mogao bih i ja da pljujem na slican nacin po njemu sa pricom da je stara jugoslavija i upala u tolike dugove izdrzavajuci takve gmazove i placajuci im puteve do njujorka da bi uzeli najnoviji hardver itd  i jednostavno da ga pitam kakvu je on imao mladost ,a kakvu ti isti klinci i malo stariji (mislim i na sebe) koje naziva svakojakim imenima ?Isto tako svi projekti u kojima je on ucestvovao za mene nemaju nikakvu vrednost osim te da ih vole drugi ljudi .
|
Chitash mi misli. Ocigledno je da vlada neka ljubomora

.