View Single Post
Old 04-06-2007, 06:57 AM   #8
nenad
Senior Member

nenad's Avatar

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

@slowstar
Lepo je to sto statisika kaze da se sve veci broj ljudi bavi muzickom produkcijom na nacin koji je sada pa skoro svima dostupan. A da li je to umetnost ili ne.......to je vec nesto drugo. Ali da li je potrebno zavrsiti akademiju da bi se uradilo remek delo ? Naravno NE ! Muzika se oseca, ona izlazi iz coveka, to je umetnost..... moze sve to i matematicki da se gleda kao sto mnogi gledaju(u zadnje vreme i ja na primer), ali puno ljudi pesmu SLUSA i svako je vidi na svoj nacin, pa razliciti smo, i dobro je sto je tako.
Ta matematika od muzike je u stvari u svima nama samo sto je ne vezbamo pa neki imaju keca .
Prodaja muzike ide tesko, pa makar to bilo i remek delo, iz vec znanih razloga.
Ali remek delo se prepozna, energija i ulozeno znanje(godine iskustva) , i na kraju krajeva RAD ne mogu da ostanu neprimeceni, bez da se nekom objasnjava kako je to remek delo. I SVAKO bas SVAKO treba da se pomalo bavi muzikom, kao sto moze sebi da naslika sliku i okaci je u hodniku tako svako moze da uradi za sebe i neku pesmu i uziva u njoj. Ja konkretno uzivam u muzici ! I sreca je da mi za to ne treba VELIKA skola !
nenad is offline   Reply With Quote