View Single Post
Old 03-06-2007, 06:08 PM   #4
slowstar
Pro Member

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

Ako je tako, onda treba pozdraviti balerine od 140 kila, slikare daltoniste,
akademike bez osnovnog obrazovanja, alpiniste bez obe ruke i noge, dodeljivanje Nobelove nagrade za mir africkim carevima, nagradu za demokratiju i ljudska prava Crvenim Kmerima, kao i Kineskom CK zbog dogadjaja na trgu Tjenanmen.... uostalom, ko zna koliko ima dementnih osoba koje bi mozda mogle da budu perfektni neuro hirurzi? zar ne?
Hocu da kazem, muzikom treba da se bavi SVAKO ko za to ima neke "predispozicije" a takvih je maaaalo, ocajno malo...Grubo posmatrano, i SADA se kod nas muzikom bavi najmanje 10 puta vise ljudi nego sto bi smelo, ali CD guta sve, a i "izdavaci" a o radio i TV stanicama da i ne pricam, jer su u velikom doprinele da se netalentovani i nemuzikalni ljudi, pa i prevaranti proglasavaju velikim muzicarima. Gorak sam, i zato bolje da prestanem sa postovanjem, da ne bih poceo da navodim brojne primere, mozda bi mi i ovo malo zivota sto je ostalo ispred mene bilo ugrozeno...
P.S. Nista nisam pisao protiv racunara i softvera za "male pare" (citaj piratskog)
imam samo protiv onih, koji su netalentovani, bez sluha i ritma, poludebilnih, koji ih koriste, nikoga konkretno ne prozivam, i CAST MALOBROJNIM, DIVNIM IZUZECIMA!!!!!!!

Last edited by slowstar; 03-06-2007 at 06:10 PM.
slowstar is offline   Reply With Quote