View Single Post
Old 03-06-2007, 05:34 PM   #3
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Mislim da je muzika zbog svega ovoga vec u samrtnom ropcu, ili "metastazi" cemu je ogromno doprineo i POPULIZAM bavljenja muzikom, o cemu sam vec diskutovao, da ne ponavljam, i da ce pronalazenje leka biti veoma tesko za smrtno bolesnog pacijenta, koji je svojevremeno bio uzvisena umetnost, "hrana i lek za dusu", uteha, lek od usamljenosti, da ne navodim vise razne jeftino-metaforicko-pesnicke izraze...
Bas naprotiv, muzika NIJE u samrtnom ropcu i pojavom racunara i muzickog softvera za "male pare" muzika je dozivela svoju "postmodernu renesansu", omogucivsi svakom da se bavi istom. Nema "uzvisene umetnosti". Umetnost je umetnost, da ne definisemo sada, i one ne moze biti ni "uzvisena" ni "snizena" ili kako vec. Pojava MP3-ja jeste nanela udarac muzickim kompanijama a samim tim i muzicarima, i to je deo surove realnosti sa kojom se svi moramo nositi. A opet, da nema mp3-ja, nikad ne bih cuo neke muzicare koje sam oduvek zeleo da slusam zbog toga sto nije bilo cd-a za kupiti u nasem malom shoru.
silicon science is offline   Reply With Quote