Dr.RU je bio kod mene neposredno posle zavrsenih radova i nisam imao konkretne rezultate, ali trebalo bi ponovo da dodje i onda cu mu prezentirati rezultate tj.snimke pre i sada .. razlika je da ne verujes, ponavljam da je veca razlika koliko-toliko sredjene akustike u sobi za snimanje ali i velicine sobe nego u kvalitetu hardware-a .. recimo pre odluke da uradim sobu kupio sam i avalon i mic i konvertor i dobijao sam za nijansu bolje snimke od low budget opreme .. i to me izludjivalo .. toliko novca ulozite u dobar hardware a dobijete veoma malo .. kada se sredi i soba gde se snima onda dodje do izrazaja taj kvalitet
zato ponavljam cinjenicu koju svi preskacu .. BITNIJA JE SOBA I AKUSTIKA NEGO KVALITET SAME OPREME ..
u mnogim studijima gde sam bio svi to zovu "gluva soba" i kada udjem unutra i ako se zadrzim duze od 5 minuta a ne stavim slusalice pocinje glava da me boli .. mislim da ljudi mnogo ozbiljno shvataju taj naziv i da to nije dobro .. a ja vise nemam gluvu sobu vec sobu za snimanje i nije uopste gluva,moze da se sedne i popije kafica u njoj