Quote:
Originally Posted by clusterchord
super. vjerojatno slijedi vss4 i dual source-based reverb za PoCo. to je jos jedino ostalo, od njihovih algoritama da nije u PoCo (osim surround rev iz 6K)
|
.... ne verujem ..... ipak mislim da se to deli na klase ..... dok ne izmisle nesto bolje od VSS4 sigurno nece svoj top algoritam da stave na PoCo ..... jer bi onda ugrozili sopstvenu prodaju najskupljih sprava .......
...... na sta mislis pod dual source reverb ...... zar VSS3 nije dual source ????
Quote:
meni je NonLin gala na percusivnim loopovima, break beatovima.. postanu veci, kao neki drugi sound.. neki put stavim wet only, pomakenm udesno da sjedne na dobu zbog attack time-a, da mi to "kuha" odotraga.. ispod glavnog beata..
|
hvala ..... probacu ovo ..... meni je ultra za bavno da se zezam sa njim , ali na kraju skoro uvek , izleti iz finalnog mixa ......
Quote:
ako si usporedio, jeli ti drazi DVR-2 na PoCo ili UAD-ov EMT140?
|
Po mom licnom ukusu ( ne napadajte me zbog ovoga ) DVR 2 je za najmanje klasu bolji od EMT 140 ...... Pustao sam nekolicini drugara ( pa i sa foruma ) i svima je bilo dovoljno da slusaju svega 10 ak sekundi da ustanove isto . DVR 2 ima cistiji rep , daleko bolje se ponasa u basevima ...... i svasta jos . EMT 140 jos uvek moze da nadje primenu ako hocu da mi bubnjevi zazvuce retro .... ali tesko da bih ga vise palio na vokalima .
Quote:
nisam radio s EMT-om, ali me preset EMT250 sa DVR-om stvarno instant podsjeti na ploce od Tangerine Dream i sl s kraja 70tih.. magičan zvuk. odma' me tjera da palim m-tron.. 
|
Ja sam radio , ali toliko davno , da ne bih mogao da poredim . Verovatno ce neki ponosni vlasnik pravog EMT a reci da je sve to obicno smece .....
Pozdrav